Σχολή Ναυαγοσωστικής

Σχολή Ναυαγοσωστικής

Η σχολή Ναυαγοσωστικής μας ιδρύθηκε το 2004 με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της Κω στο χώρο της Ναυαγοσωστικής τόσο για την ανοιχτή θάλασσα και τις παραλίες όσο και των κολυμβητηρίων ή κολυμβητικών δεξαμενών, των ξενοδοχείων και άλλων χώρων διασκέδασης όπως τα Water Park. Η ζήτηση για Ναυαγοσώστες και Επόπτες ασφαλείας κολυμβητικών δεξαμενών αυξάνεται συνεχώς καθώς μεγαλώνει η ανάγκη της ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών του τουρισμού μας και τον μέτρων ασφάλειας σε οργανωμένες παραλίες και πισίνες.

Η Σχολή μας εκδίδει και πτυχεία ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ και ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΠΙΣΙΝΑΣ.

τηλ. επικοινωνίας 6932155422

Σχολή Ναυαγοσωστικής Κω
Αριθμός Αδείας
01/2009
Αριθμός φακέλου 513.6/2013
Αριθμός Σχεδίου 1182
Εκδούσα Αρχή Λιμενική Αρχή Κω

Εκπαίδευση Ναυαγοσώστη πισίνας - Επόπτη κολυμβητικών δεξαμενών

Ο επόπτης κολυμβητικών δεξαμενών είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας κολυμβητηρίου, τόσο σε ξενοδοχειακές ή τουριστικές μονάδες όσο και σε αθλητικές εγκαταστάσεις και υδροψυχαγωγικά πάρκα.
Ο Επόπτης ασφαλείας είναι πιστοποιημένος για την επίβλεψη - διάσωση των κολυμβητών, είναι εκπαιδευμένος στις μεθόδους και στην τεχνική της παροχής βοήθειας και διάσωσης κολυμβητών, στη χρήση τεχνητής αναπνοής, καθώς και στην εφαρμογή άλλων μέτρων ανάνηψης και πρώτων βοηθειών.
Παράλληλα, είναι υπεύθυνος για την ύπαρξη του απαραίτητου και προβλεπόμενου εξοπλισμού καθώς και για τη σωστή συντήρηση και την αποτελεσματική χρήση του.
Η παρουσία του επόπτη ασφαλείας είναι απαραίτητη και βασική προϋπόθεση αδειοδότησης για την λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών.

Εκπαίδευση στις Α Βοήθειες

Η σχολή μας παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση διάφορων ειδικοτήτων Α Βοηθειών. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ

 

 

Why only in Greek

The lifeguard course apply only for the Greek law and for lifeguards who are going to work only in Greece. If you are still interested please email us for further details

Blog & News

  • Help Kos Divers facebook community grow!